Kinokulma
Everest + teemakeskustelut
2h 30min
10,00 €
Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
Everest
 

Teemakeskustelut

Elokuvan Everest ensi-illasta 25.9 on tulossa huipputapahtuma. Everestin valloittaja, vuorikiipeilijä Mika Pitkämäki ja pitkän linjan vuorivaeltaja ja vaellusmatkojen järjestäjä Harri Majuri tulevat ensi-iltavieraiksi Kinokulmaan. Kello 17:30 alkaa keskustelutilaisuus vuorikiipeilystä ja -vaelluksesta, kello 19:00 elokuvan ensi-ilta ja elokuvan jälkeen on vielä varattu keskustelutilaisuus Mount Everestin valloittamisesta ja siihen liittyvistä haasteista. Liput 10€ sisältää keskustelutilaisuudet ja elokuvan ensi-illan. Liput varattavissa www.kinokulma.fi lisätietoja Pitkämäen toteutuneesta Everestin valloitusprojektista
htttp://www.ascensio.fi/suomeksi

 

Elokuva

Tositapahtumiin perustuva Everest kertoo uskomattoman tarinan maailman korkeimman vuoren valloitusyrityksestä, jonka aikana raivokas lumimyrsky haastaa kiipeilijät äärirajoilleen. Kahden retkikunnan ponnistellessa lähes ylitsepääsemättömiä esteitä vastaan maapallon karuimmissa olosuhteissa, heidän haaveensa maailman katon saavuttamisesta muuttuvat henkeäsalpaavaksi selviytymistaisteluksi. Rooleissa nähdään Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson ja Jake Gyllenhaal.

Elokuva on kuvattu aidoilla tapahtumapaikoilla Nepalissa Mount Everestin juurella, Italian Alpeilla sekä Cinecittàn studioilla Roomassa ja Pinewoodin studioilla Isossa-Britanniassa. Elokuvan on ohjannut islantilaissyntyinen Baltasar Kormákur (2 Guns, Salakuljettaja) ja tuottaneet Working Title Filmsin Tim Bevan ja Eric Fellner, Cross Creek Picturesin Brian Oliver ja Tyler Thompson sekä Nicky Kentish Barnes ja Kormákur.

Universal Picturesin ja Walden Median elokuvan Everest - yhteistyössä Cross Creek Picturesin kanssa - ovat valkokankaalle sovittaneet William Nicholson (Gladiator) ja Oscar®-voittaja Simon Beaufoy (Slummien miljonääri).

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinokulma / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com