Kinokulma
Jonas Kaufmann: Ilta Puccinin seurassa
1h 30min
15,00 €
 
Jonas Kaufmann: Ilta Puccinin seurassa
 

Jonas Kaufmann: Ilta Puccinin seurassa

Ohjaus: Brian Large / Kesto: 1h 30min

Jonas Kaufmann, tenori / Jochen Rieder, kapellimestari / Filarmonica della Scala

Saksalainen tenori Jonas Kaufmann astui 14.6.2015 italialaisen oopperan kehdon Milanon La Scalan lavalle laulaakseen vuoden odotetuimpiin kuuluneen konsertin. Legendaarinen konsertti on nyt nähtävissä elokuvateattereissa kautta maailman. Jonas Kaufmann kertoo elokuvassa lisäksi Puccinista ihmisenä, muusikkona ja kuuluisuutena. Mukana on myös harvinaista arkistokuvaa.

Puccinin oopperat sisältävät klassisen musiikin tunnetuimpia sävelmiä. Säveltäjän suosio oopperafriikkien ja suuren yleisön joukossa kertoo hänen nauttimastaan pysyvästä vetovoimasta. Suosikkiaarioihin kuuluu eittämättä Nessun dorma -aaria oopperasta Turandot. Sillä on erityinen paikka tenorin sydämessä: ”Mikään muu aaria ei ole nykyään yhtä suosittu kuin Nessun dorma. Kolmen tenorin legendaarinen ensimmäinen konsertti pidettiin vain muutamia päiviä ennen 21-vuotispäivääni, enkä itse uskaltanut pitkään aikaan laulaa aariaa, koska tunsin niin pelonsekaista kunnioitusta sen lumousta ja uskomatonta vetovoimaa kohtaan. Vielä edelleen, kun kuulen aarian tai laulan sitä itse, ihoni menee kananlihalle.”

Kaufmannin ääntä ylistetään sen ilmaisuvoiman, virheettömän tekniikan ja monipuolisuuden vuoksi. Hän on laulanut Puccinin oopperoiden tenorirooleja koko uransa ajan kriitikoiden ja yleisön ylistämänä. Kuitenkaan pelkkä ääni ei tee todellista oopperatähteä. Kaufmannilla on harvinainen kyky uppoutua täysin jokaiseen laulamaansa rooliin. Se tuottaa sykähdyttävimpiin kuuluvia oopperaesityksiä, joiden lumous säilyy isolla kankaalla.

Aarioita ja kohtauksia muun muassa oopperoista Turandot, Tosca, Manon Lescaut ja Lännen tyttö.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinokulma / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com