Kinokulma
Verdi / Opera Australia: AIDA
2h 25min
20,00 €
 
Verdi / Opera Australia: AIDA
 

AIDA

Giuseppe Verdi

Australian opera, Sidney

laulettu italiaksi, tekstitetty suomeksi

Kesto 2h 25min (sisältää väliajan)

Kapellimestari 
Brian Castles-Onion

Ohjaus 
Gale Edwards      Lavasteet 
Mark Thomson

Rooleissa 
Latonia Moore, Walter Fraccaro, Milijana Nikolic, Michael Honeyman, David Parkin, Gennadi Dubinsky, Eca Kong, Benjamin Rasheed

Synopsis

Verdin mestarillinen Aida asettaa sydämen maailmaa vastaan. Kuningaskunnat syntyvät ja tuhoutuvat, mutta aika ei pysähdy. Oopperalle ei voi kuvitella upeampaa taustaa kun Sydneyn satama, kaupungin valojen loisteessa, Sydneyn majesteetillisen oopperatalon siintäessä taustalla auringon laskiessa päivän ylle.

Handa operan jokavuotisesta esiintymisestä on tullut kulttuurikauden kohokohta, jossa korostuvat Sydneyn parhaat asiat: maailmanluokan ooppera, kuohuvat juomat ja hienostunut ruoka. Se on kokemus vailla vertaansa.  Se on myös satojen ammattilaisten taidonnäyte, jota valmistellaan kuukausia etukäteen ennen kuin ensimmäistäkään nuottia kuullaan. Aida on tähänastisista projekteista suurin. Mutta kaiken suuruuden keskellä, on tärkein kuitenkin tarinan sydän, ja musiikki. Kauan sen jälkeen kun viimeiset ilotulitteet on laukaistu ja Amneris laulaa viime rukouksensa, jää katsojan mieleen oopperan todellinen taika: se on samalla kertaa historiallinen eepos, ja inhimillinen tarina ihmisen tuskasta.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinokulma / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com