Kinokulma
Liput ja niiden hinnat

Lipun varaaminen ja/tai ostaminen

Lipun pääset varaamaan/ostamaan kun klikkaat haluaamaasi elokuvaa, joka avautuu ikkunaan ja pääkuvan viereen tulee pieni kalenteri. Kalenterissa on vahvennettuna elokuvan esityspäivät. Esityspäivää klikkaamalla avautuu kalenterin alapulelle nappi varaa/osta lippu. Siitä klikkaamalla pääsee valitsemaan elokuvan esitysajankohdan (jos useampi näytös samana päivänä) ja jos elokuvaan on numeroidut paikat, niin silloin pääsee myös valitsemaan paikat. Seuraavassa vauiheessa järjestelmä pyyttää yhteystietoja eli puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Sähköpostiin tulee lipun varauskoodit. Varauskoodeilla liput voi lunastaa elokuvateatterin kassalta. Huomaa, että varaukset häipyvät 20 min ennen esitystä. Samaa kautta pääsee myös ostamaan liput. Ostetut liput pitää vaihtaa kassalla varsinaisiin lippuihin ennen elokuvan alkua. Varatut liput löytyvät myös varaajan nimellä kassalla. Huomaa, että maksettuja lippuja ei löydy nimellä kassalla. Jos et saa sähköpostiin vahvistuskoodia, soita teatterille, niin paikannetaan liput.


Oopperat, baletit ja konsertit (Event Cinema)

Perushinta lipuille on 15€ eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet ja 12-v tai nuoremmat 12e

 

Normaalit 2D ja 3D-näytökset

Liput ovat viikonlopun esityksissä 12 -13 € ja ensi-iltaviikolopun jälkeen arki-iltoina yleensä 10€.

 

Lasten elokuvat

Lasten elokuvissa liput ovat normaalisti 10 ja lapset 12-v tai nuoremmat pääsevät 8:lla

 

Alennukset

Opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset saavat 2€:n alennuksen lipun hinnasta esittämällä opiskelija-, varusmies- tai eläkeläiskortin lipun oston yhteydessä.

12-vuotiaat ja sitä nuoremmat saavat myös 2€:n alennuksen.

Yrittäjät-järjestöön kuuluvat saavat yhden 2€:n alennuksen elokuvaesitystä kohden esittämällä Yrittäjät-jäsenkortin.

 

Varatut liput

Huom! Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 20 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Suosituimpien näytösten edellä lippukassoilla voi olla ruuhkaa, joten varatut liput kannattaa käydä lunastamassa hyvissä ajoin. Nettikaupasta ostetut liput voi noutaa lippukassalta näytöksen alkuun asti. Ostettu lippu ei häviä järjestelmästä.


LIPPUJEN VARAUKSET, VAIHDOT JA PALAUTUKSET

Kinokulma ottaa vastaan lippu- ja paikkavarauksia ilman veloitusta, mutta liput tulee lunastaa viimeistään 20 minuuttia ennen näytöksen alkua. Sen jälkeen lunastamattomat liput palautuvat myyntiin ja varaaja on menettänyt varauksensa. Samassa kohtaa myös jo lunastetut liput ja paikat jäädytetään, eikä vaihtoja tai palautuksia enää hyväksytä. Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. Lisäksi muilla lipputuotteilla, kuten sarjalipuilla ja lippulahjakorteilla, ei ole palautusoikeutta.

Tarkista, että ostamasi lippu varmasti oikeuttaa sisäänpääsyyn haluamaasi elokuvaan, oikealle päivälle, oikeaan näytökseen ja oikealle paikalle. Viime hetken vaihtoja ja palautuksia ei hyväksytä. Jos lippua ei ole palautettu tai vaihdettu 20 minuuttia ennen näytöksen alkua mennessä, asiakkaan on sitouduttava ostopäätökseensä.

 

Sarjaliput

Kinokulman vähintään viiden lipun sarjalippuvihko hinta on 50 €  (5 x 12 € -elokuva) tai 40€ (5 x 10 €-elokuva) Sarjalippu käy ilman lisämaksua myös 3D-näytöksiin ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä. Sarjalippu on vaihdettava 20 min ennen elokuvan alkua elokuvan varsinaiseen lippuun.

Lahjalippu

Anna lahjaksi elokuvaelämys: Kinokulman lahjalippu 8 €, 10 € tai 12 €. Lahjalippuja voi ostaa haluamansa määrän esimerkiksi kolme kappaletta. 
Lahjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjalippu on vaihdettava 20 min ennen elokuvan alkua elokuvan varsinaiseen lippuun.


Yksityisnäytös

Yksityisnäytöksen hinta vaihtelee ajankohdan mukaan. Arkisin ma - to kello 12-16 yksityisnäytös maksaa 160 € (sisältää 20 lippua+ 8€ lisälippu), arki-iltaisin ja viikonloppuina hinta on 320€ (sisältää 40 lippua + 8€ lisälippu). Esimerkiksi lauantaina kello 15-17 olevan yksityisnäytöksen hinta 10 katsojalle on 320€ tai 50 katsojalle 400€ eli 8e/lippu.

Salin vuokraaminen

Salin vuokraaminen arkisin ma - to kello 8:00 - 16:00 50€/kerta, iltaisin 16:00- ja viikonloppuisin 100€ / h tai sopimuksen mukaan.

 

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 1.3.2013 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kinokulma tmi, y-tunnus 1269781-0. Myymme pääsylippuja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustapa

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisinä lippuina heti maksamisen jälkeen. Lipuissa olevat koodit tulee lähettää omaan sähköpostiin, tulostaa tai ottaa muulla tavalla talteen. Lippuja ei toimiteta postitse. Varsinaiset pääsyliput saat Kinokulman kassalta em. koodeja vastaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kinokulma tmi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Kinokulma / Liput /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com