Alennusliput

Opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset saavat 2€:n alennuksen lipun hinnasta esittämällä opiskelija-, varusmies- tai eläkeläiskortin lipun oston yhteydessä.

12-vuotiaat ja sitä nuoremmat saavat myös 2€:n alennuksen.

Yrittäjät-järjestöön kuuluvat saavat yhden 2€:n alennuksen elokuvaesitystä kohden esittämällä Yrittäjät-jäsenkortin.

Lippuvaraukset

Kinokulma ottaa vastaan lippu- ja paikkavarauksia ilman veloitusta. Lunastamattomat liput palautuvat myyntiin ja varaaja on menettänyt varauksensa. Verkkokaupasta ostetuilla lipuilla ei ole palautusoikeutta, mikä todetaan verkkokaupan ehdoissa lipun ostamisen yhteydessä. Lisäksi muilla lipputuotteilla, kuten sarjalipuilla ja lippulahjakorteilla, ei ole palautusoikeutta.

Tarkista, että ostamasi lippu varmasti oikeuttaa sisäänpääsyyn haluamaasi elokuvaan, oikealle päivälle, oikeaan näytökseen ja oikealle paikalle. Viime hetken vaihtoja ja palautuksia ei hyväksytä. Jos lippua ei ole palautettu tai vaihdettu 20 minuuttia ennen näytöksen alkua mennessä, asiakkaan on sitouduttava ostopäätökseensä.

Sarjaliput

Kinokulman viiden lipun sarjalippuvihko hinta on 50 €  (5 x 12 € -elokuva) tai 40€ (5 x 10 €-elokuva) Sarjalippu käy 12e elokuviin ilman lisämaksu ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä. Sarjalippuun liittyy ostokoodi, jolla sarjalipun voi lunastaa kassalta tai verkkokaupasta.

Lahjaliput

Anna lahjaksi elokuvaelämys: Kinokulman lahjalippu  10 - 13 €. Lahjalippuja voi ostaa haluamansa määrän esimerkiksi kolme kappaletta. Lahjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjalippu on vaihdettava ennen elokuvan alkua elokuvan varsinaiseen lippuun.

 

Yksityisnäytökset

Yksityisnäytöksen hinta vaihtelee ajankohdan mukaan ja on aina etukäteen sovittava. Esimerkiksi arkisin ma - to kello 12-16 yksityisnäytös voi maksaa 160 € (sisältää 20 lippua+ 8€ lisälippu), arki-iltaisin ja viikonloppuina hinta voi olla 320€(sisältää 40 lippua + 8€ lisälippu). Esimerkiksi lauantaina kello 15-17 olevan yksityisnäytöksen hinta 10 katsojalle voi olla 320€ tai 50 katsojalle 400€ eli 8e/lippu. Yksityisnäytöksen lipun hinta riippuu myös elokuvasta ja se voi vaihdella 8-12€.

Salin vuokraaminen arkisin ma - to kello 8:00 - 16:00 50€/kerta, iltaisin 16:00- ja viikonloppuisin 100€ / h tai sopimuksen mukaan